Hvordan vil jeg fanges?

Min mailboks svømmer over med op til 30 mails, hvis jeg ikke sorterer hver dag. Ofte når jeg kun at sortere og flytte mails til relevante mapper – jeg når ikke at læse dem. Mange mails er henvisninger til FaceBook, hvor jeg i al hast somme tider lige kigger ind og leverer nogle likes eller korte kommentarer. Jeg er dybt engageret i Alternativet og aktiv og glad, men for at overleve, så har jeg besluttet at være off-line om aftenen. Det begrænser mine muligheder for fordybelse, men øger min livskvalitet.

 

Hvordan har du det med den digitale nyhedsstrøm? Bestyrelsen i Storkreds Sjælland har fået et par henvendelser om at sende særskilte meddelelser/nyheder ud med mail til alle medlemmerne i Storkreds Sjælland. Inden vi åbner for den kommunikationsmulighed, vil vi godt lige have debatten og høre, hvordan du gerne vil informeres om nyheder, aktiviteter, kurser og møder i Storkreds Sjælland.

 

Jeg har prøvet at line nogle muligheder op:

1.     Du får direkte mail via AlleOs hver gang der er et behov for at informere dig om aktiviteter, kurser og møder i Storkredsen (Storkredsens nyhedsbreve, nyheder fra PoFo, Seminar i Ejerskab i Ny Politisk Kultur, demonstrationer og folkemøder, regionsrådskandidaternes valgmateriale og valgmøder, o.m.a….

2.     Du får – tilstræbt – kun én mail om måneden med nyhedsbrev fra Storkredsen, hvor der er links og vedhæftet materiale om kommende aktiviteter – samt indkaldelse til årsmøder, opstillingsmøder og Xtra af slagsen (disse møder skal indkaldes via direkte mail).

3.     Du vælger selv at være følger på sider/grupper på FaceBook, der interesserer dig og får således nyheder fra siden.

4.     Du vænner dig til at gå i eventkalenderen på AlleOs og blive informeret her.

5.     Du er bevidst om (den snart kommende) hjemmeside for Storkreds Sjælland, der vil informere og linke til alle begivenheder i Storkreds Sjælland, samt være forbundet med AlleOs og Dialog. Hermed får du selv ansvaret for at følge med og orientere dig.

6.     Eller ??? Er der en anden mulighed? Måske kombinationer?

 

Behovet for at sende nyheder ud er stort, men har modtagerne i Storkredsen samme behov for at være orienteret via mail om alt eller foretrækker vi selv at kunne vælge til og fra, hvornår vi vil informeres om hvad? Er der en risiko ved at vi ikke får alle informationer lagt i mailboksen? Går vi glip af vigtige begivenheder, hvis vi selv skal styre nyhedsstrømmen?

 

Giv glad din mening tilkende.